Kasami: Kam një gëzim, dua ta ndajë me ju

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami është bërë sot me vajzë.

“Gjatë gjithë këtyre angazhimeve për t’a bërë Tetovën një qytet me të gjitha standardet, dua që t’iu ndajë një lajm që sot më ka gëzuar jashtë mase. Sot, me datë 19.07.2022, ZOTI më bekoi me një vajzë, ku Tetovës i’u shtua edhe një anëtare!

Dëshira ime më e madhe është që bija ime të jetë e hajrit për shoqerinë dhe familjen e saj, parime të cilat vet i kam ndjekur gjatë gjithë kësaj jete”, është shprehur Kasami. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey