Kasami: Ne jemi të hapur për bashkëpunim në zgjedhjet lokale, por partitë tjera shqiptare refuzojnë

Në intervistën drejtpërdrejtë të realizuar për eranews, kryetari i Lëvizjes BESA ka qartësuar strategjinë për zgjedhjet lokale, ku në një nga pyetjet që i’u parashtrua se a do bashkëpunojë apo do garojë e vetme në zgjedhjet lokale të nëntorit, ai ka deklaruar se shumë herë ai dhe partia e tij kanë marrë iniciativa për bashkëpunim me partitë tjera shqipëtare, por nga partitë tjera nuk ka marrë mbështetje për shkak të kapriçove të tyre, prandaj ai është shprehur se nuk pret bashkëpunim në këto zgjedhje, por gjithsesi ai ka lënë derën e hapur për bashkëpunim me të gjitha partitë.

https://m.facebook.com/2422838357744176/posts/4844149978946323/?d=n

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey