Kasami në Tiranë, takimi me presidentin Begaj

Kryetari i Lëvizjes BESA dhe njëherit edhe kryetar i Tetovës, Bilall Kasami sot në Tiranë është pritur në një takim nga presidenti shqiptar, Bajram Begaj.

Kasami gjatë kësaj vizitë është i shoqëruar nga nënkryetarja e Lëvizjes BESA, Besa Kadriu si dhe anëtari i kryesisë qendrore Besar Durimishi.

“Kryetari Kasami e uroj presidentin e Shqipërisë z.Begaj për postin e ri duke i dëshiruar shëndet e mbarësi gjatë mandatit të tij. Gjatë takimit u bisedua për shumë sfera nacionale si dhe lokale mes dy vendeve tona, rreth bashkëpunimit ndërinstitucional dhe procesin integrues të Republikës së Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Gjithashtu kryetari Kasami me presidentin Begaj u dakorduan që bashkëpunimi mes vendeve tona të thellohet edhe më tej”, thuhet në njoftimin e Lëvizjes BESA.(INA)

Kryetari i Lëvizjes BESA dhe njëherit edhe kryetar i Tetovës, Bilall Kasami sot në Tiranë është pritur në një takim nga presidenti shqiptar, Bajram Begaj.

Kasami gjatë kësaj vizitë është i shoqëruar nga nënkryetarja e Lëvizjes BESA, Besa Kadriu si dhe anëtari i kryesisë qendrore Besar Durimishi.

“Kryetari Kasami e uroj presidentin e Shqipërisë z.Begaj për postin e ri duke i dëshiruar shëndet e mbarësi gjatë mandatit të tij. Gjatë takimit u bisedua për shumë sfera nacionale si dhe lokale mes dy vendeve tona, rreth bashkëpunimit ndërinstitucional dhe procesin integrues të Republikës së Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Gjithashtu kryetari Kasami me presidentin Begaj u dakorduan që bashkëpunimi mes vendeve tona të thellohet edhe më tej”, thuhet në njoftimin e Lëvizjes BESA.(INA)

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey