Kasami në vizitë te kryetari i bashkisë së Ballerupit në Danimarkë

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, sot ishte mysafir i kryetarit të Bashkësisë së Ballerupit të Danimarkës, Jesper Wurtzen.

Kjo është vizita e parë zyrtare e një kryetari të Komunës të Maqedonisë së Veriut në këtë bashki.

Siç njofton Kasami, në takim është diskutuar për shumë sfera bashkëpunimi në mes të komunës së Tetovës dhe bashkësisë Ballerup.

Dy palët janë zotuar se do të thellojnë bashkëpunimin në të ardhmen.

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, sot ishte mysafir i kryetarit të Bashkësisë së Ballerupit të Danimarkës, Jesper Wurtzen.

Kjo është vizita e parë zyrtare e një kryetari të Komunës të Maqedonisë së Veriut në këtë bashki.

Siç njofton Kasami, në takim është diskutuar për shumë sfera bashkëpunimi në mes të komunës së Tetovës dhe bashkësisë Ballerup.

Dy palët janë zotuar se do të thellojnë bashkëpunimin në të ardhmen.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey