Katër seanca plenare në Kuvend

Kuvendi për sot ka caktuar katër seanca plenare, ndërsa seancë duhet të mbajë edhe Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive.

Sipas uebfaqes së Kuvendit, duhet të mbahet seanca plenare e 54-të, 30-të, 66-të dhe 41-të, në rendin e ditës të të cilave janë edhe disa pika për shqyrtim.

Komisioni për Sistemin Politik dhe Marrëdhëniet ndërmjet Bashkësive, në anën tjetër, në lexim të parë duhet ta shqyrtojë propozim-ligjin për Akademinë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publikë

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey