Kë po e thumbon Arbenita me këtë postim?!

Arbenita po vazhdon punën dhe jetës e saj normale pas gjithë të thënave për jetën e saj private. Bukuroshja sot posti një video në Instastory, për të cilën ndjekësit po aludojnë se është indirekte për reperin Fero. “Në 2023 po i beson meshkujve”??? Si duket modelja është ende e lënduar për ndodhit e fundit në […]

gusht 18, 2023 - 17:40
 0  11
Kë po e thumbon Arbenita me këtë postim?!

Arbenita po vazhdon punën dhe jetës e saj normale pas gjithë të thënave për jetën e saj private.

Bukuroshja sot posti një video në Instastory, për të cilën ndjekësit po aludojnë se është indirekte për reperin Fero.

“Në 2023 po i beson meshkujve”???

Si duket modelja është ende e lënduar për ndodhit e fundit në jetën e saj.

Megjithëatë reperi ende nuk ka reaguar mbi këtë qështje.