Këngëtari Aleksander Gjelaj nuk ndalet, vjen përsëri me një hit “Zemër, zemër”

Me tekst dhe muzikë nga vet këngëtari dhe orkestrim nga Florent Boshnjaku, videoklipi i punuar nga Power Media, këngëtari tashmë i mirënjohur Aleksander Gjelaj vjen me një tjetër projekt këtë vit duke publikuar kështu këngën e mrekullueshme të cilën e ka titulluar “Zemër, zemër”, një këngë e punuar me mjaft... The post Këngëtari Aleksander Gjelaj nuk ndalet, vjen përsëri me një hit “Zemër, zemër” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 18, 2023 - 20:40
 0  5
Këngëtari Aleksander Gjelaj nuk ndalet, vjen përsëri me një hit “Zemër, zemër”

Me tekst dhe muzikë nga vet këngëtari dhe orkestrim nga Florent Boshnjaku, videoklipi i punuar nga Power Media, këngëtari tashmë i mirënjohur Aleksander Gjelaj vjen me një tjetër projekt këtë vit duke publikuar kështu këngën e mrekullueshme të cilën e ka titulluar “Zemër, zemër”, një këngë e punuar me mjaft...

The post Këngëtari Aleksander Gjelaj nuk ndalet, vjen përsëri me një hit “Zemër, zemër” appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..