Kërkesa të reja për ekstradimin e Nikolla Gruevskit, Afrim Ismailoviqit dhe Alil Demirit

Ministria e Drejtësisë në periudhën në vijim do të parashtrojë kërkesa të reja për ekstradimin e Nikolla Gruevskit, Afrim Ismailoviqit dhe Alil Demirit.

Deri më tani për Nikolla Gruevskin është dërguar një kërkesë për ekstradim në nëntor të vitit 2018 dhe një shtesë në kërkesën në fjalë, në qershor të vitit 2019.

Për personat Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq është kërkuar ekstradim nga Republika e Kosovës më 15.03.2013 dhe më 5 shtator 2018. Për kërkesën e fundit, Ministria e Drejtësisë së Kosovës refuzoi kërkesën për Ismailoviqin, ndërsa për Demirin nuk ka pasur përgjigje.

Ministria e Drejtësisë në periudhën në vijim do të parashtrojë kërkesa të reja për ekstradimin e Nikolla Gruevskit, Afrim Ismailoviqit dhe Alil Demirit.

Deri më tani për Nikolla Gruevskin është dërguar një kërkesë për ekstradim në nëntor të vitit 2018 dhe një shtesë në kërkesën në fjalë, në qershor të vitit 2019.

Për personat Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq është kërkuar ekstradim nga Republika e Kosovës më 15.03.2013 dhe më 5 shtator 2018. Për kërkesën e fundit, Ministria e Drejtësisë së Kosovës refuzoi kërkesën për Ismailoviqin, ndërsa për Demirin nuk ka pasur përgjigje.

Loading...