Kështu dukeshin të famshmit shqiptarë kur ishin në gjimnaz

Sharing is caring!

Disa janë bërë të famshëm që në kohën e gjimnazit, ndërsa disa të tjerë se si dukeshin kur ishin të rinj i kemi parë pas famës.

VIP-at shqiptarë të cilët me kalimin e viteve janë bërë nostalgjikë për kohën kur nuk ishin të famshëm, nuk kanë hezituar të publikojnë foto kur kanë qenë më të vegjël në moshë.

Shumica prej tyre sot gëzojnë një jetë shumë të mirë e të suksesshme dhe domosdo me kalimin e kohës kanë pësuar ndryshime si në stil ashtu edhe më pamje.

Më poshtë do ju sjellim disa imazhe se si dukeshin vip-at kur ishin në gjimnaz.

Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram
Bebe Rexha përgatitë speca me gjizë, ua tregon recetën ndjekësve në Instagram

The post Kështu dukeshin të famshmit shqiptarë kur ishin në gjimnaz appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Sharing is caring!

Loading...
shares