Kështu ja qet “shaci” Rasimit çajin e rusit

Rasimi dhe gruaja e tij janë një ndër dyshet më të njohura në Tik-Tok, me shumë ndjekës që janë kureshtar ti shohin.

Rasim Avdyli nga Mitrovica, por që jeton në Gjermani, ka nisur një jetë të re me gruan gjermane.Siç dihet, ata u martuan me një dasmë të madhe që u bë në rrugët e Mitrovicës, shkruan “Kosovarja”.

E, “shaci” e kosovarit ka nisur shpejtë të mësohet me traditat e zakonet tona, pasi e kemi parë duke bërë fli e duke e shërbyer burrin me çaj rusi.

https://www.kosovarja-ks.com/wp-content/uploads/2022/09/download.mp4?_=1

Rasimi dhe gruaja e tij janë një ndër dyshet më të njohura në Tik-Tok, me shumë ndjekës që janë kureshtar ti shohin.

Rasim Avdyli nga Mitrovica, por që jeton në Gjermani, ka nisur një jetë të re me gruan gjermane.Siç dihet, ata u martuan me një dasmë të madhe që u bë në rrugët e Mitrovicës, shkruan “Kosovarja”.

E, “shaci” e kosovarit ka nisur shpejtë të mësohet me traditat e zakonet tona, pasi e kemi parë duke bërë fli e duke e shërbyer burrin me çaj rusi.

https://www.kosovarja-ks.com/wp-content/uploads/2022/09/download.mp4?_=1

Loading...