Këtë nuk e priste askush, Gresa Hoti merr vendimin e madh, mbulohet dhe e bën publike

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother. Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin, përcjell ORAinfo. Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë. E në fotografinë e fundit, ajo shihet se […]

dhjetor 5, 2023 - 16:00
 0  6
Këtë nuk e priste askush, Gresa Hoti merr vendimin e madh, mbulohet dhe e bën publike

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother.

Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin, përcjell ORAinfo.

Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë.

E në fotografinë e fundit, ajo shihet se është mbuluar me një rollkë deri në qafë./ORAinfo/