Këto janë vendet që do mbesin pa rrymë nesër

KEDS njofton për punime në sistem

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve për siguri të sistemit gjatë së hënës (nesër), do ketë ndërprerje të rrymës në disa qytete.

Ky është orari sipas rajoneve:
Rajoni i Prishtinës

1

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Matiqani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 -15:00.

Vendet: Rr. Muharrem Fejza, rr. Arif Rama

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes sp re TU-TS Matiçani 2.

Rajoni i Pejës

1

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10kV ONIX (Kodi: 50052006) prej orës 11:00 -14:00.

Vendet: Banja, Dobrusha, Lubovë, Orobert, Kaliqan, Onix Solar

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2

TS 35/10kV Gurrakocido të ndërpriet:

Dalja 10kV Fadofili (Kodi: 50052005) prej orës 14:00 – 15:00.

Vendet: Trofta.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 15:00 -16:00.

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës shkaku i punimeve në projekte investive

Rajoni i Prishtinës

1

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 08:00- 13:00.

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit afër hotel Besiana.

Arsyeja: Energjizimi i TS-it.

2

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV J36 Mati 3 (kodi: 19000033) prej orës 09:00- 09:05 dhe nga ora 17:55 -18:00.

Vendet: : Rr.Malush Kosova, Rr.Ernest Koliqi, Rr.Prekazi.

1. 10/04 kV KAWA GROUP”SH.P.K (kodi: 19000025074) prej ores 09:00-18:00.

Vendet: TS. Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K. në Rr.B.

Arsyeja: Punimin lidhëseve , kokave të kabllos të tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

3

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (kodi: 11000017) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 17:55-18:00.

Vendet: Një pjesë e Rrugës B, një pjesë e Rrugës Enver Maloku, Hyzri Talla, Poliklinika Kavaja,

PTK B.Diellit,një pjesë e Rrugës Armend Daci.

1. 10/04 kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (kodi: 11000019225) prej orës 09:00 -18:00.

Vendet: Shpk.”Partner & Dervisholli”

1. 10/04 kV PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K (kodi: 11000019257) prej orës 09:00 -18:00.

Vendet: Ekrem Qarolli”PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K

10/04 kV “PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK (kodi: 11000022258) prej orës 09:00 -18:00.

Vendet: Lirije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK.

10/04 kV Lagjja e Spitalit 10 (kodi: 11000017133) prej orës 09:00-18:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit 10(R.Hajdari).

Arsyeja : Punimin lidhëseve , kokave të kabllos të tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

Rajoni i Ferizajt

1

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 09:00- 17:00.

Vendet: Fsh. Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe, Pataz, Tazli, Pajatisht, Talinovci i Mmuhaxherëve.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve në kuadër të projektit Sillosi.

Rajoni i Mitrovicës

1

TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërpriet:

1. 10/04 kV Vaganic (Kodi: 70000001034 ) prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: TS Hani i Vaganices (Te Veseli).

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ndërsa, në këto lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve nga palë të treta

Rajoni i Gjakovës

1

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV Lagjja e re Malishevë (kodi 82082004023) prej orës 09:00-16:00.

Vendet: TS- Lagjja Malisehvë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave ekzistuse, sipas PEE.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey