KF “Bashkimi” shënon fitoren e parë në ligën e tretë

Klubi futbollistik Bashkimi i Kumanovës sot la shënuar fitore e parë në fillim të kampionatit të ligës së tretë kundër Ilindenit, njofton agjencia e lajmeve INA.

Klubi kumanovar me histori të bujshme startoi fuqishëm në ligën e tretë me lojtarë tejet profesionistë.

Lotari Egzon Aziri pati një paraqitje të shkëlqyeshme duke shënuar dy gola.

Poashtu shënuan nga një gol, Ergin Sherifaj dhe Samir Krutaj.

Urime, tri pikeshi i pare! (INA)

Klubi futbollistik Bashkimi i Kumanovës sot la shënuar fitore e parë në fillim të kampionatit të ligës së tretë kundër Ilindenit, njofton agjencia e lajmeve INA.

Klubi kumanovar me histori të bujshme startoi fuqishëm në ligën e tretë me lojtarë tejet profesionistë.

Lotari Egzon Aziri pati një paraqitje të shkëlqyeshme duke shënuar dy gola.

Poashtu shënuan nga një gol, Ergin Sherifaj dhe Samir Krutaj.

Urime, tri pikeshi i pare! (INA)

Loading...