Kim: Të ecim pa pengesa me reformën në drejtësi

“Lahuni në det”, mjeku i njohur u bën thirrje shqiptarëve: Argëtohuni vetë dhe lironi fëmijët

“Lahuni në det”, mjeku i njohur u bën thirrje shqiptarëve: Argëtohuni vetë dhe lironi fëmijët

Nëpërmjet një shënimi në Twitter, ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim

ka adresuar mesazhe të qarta se vettingu duhet të vazhdojë me përgjegjshmëri për të dhënë rezultate në Reformën në Drejtësi.

Kim thekson fort se SHBA mbështet reformën në drejtësi.

“Kolegji i Posaçëm i Apelit ka një punë të vështirë, por vettingu duhet të vazhdojë të tregojë përgjegjshmëri dhe të fitojë besimin e shqiptarëve. SHBA mbështet reformën në drejtësi. Le të vazhdojmë përpara, hap pas hapi, pa marrë parasysh pengesat” deklaron ambasadorja e SHBA-së.

Gjithashtu ambasadorja është takuar edhe me komisionerët publikë. “Ata janë të përkushtuar për të siguruar integritetin e vettingut duke apeluar vendime. Le ta vazhdojmë reformën në drejtësi duke ecur përpara, hap pas hapi”, thekson Kim.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey