Kishin probleme teknike! Policia përjashton nga komunikacioni autobusët nga Tetova dhe Gostivari

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë gjatë ditës së djeshme ka sanksionuar 4 automjete për transport publik pasi tek të njëjtit janë evidentuar parregullsi teknike, përcjell TV21. Dy automjete janë nga Tetova ndërsa dy të tjerë janë Gostivari.

“Janë përjashtuar menjëherë nga qarkullimi deri në eliminimin e parregullsive të konstatuara. Për të gjithë kundërvajtësit janë përgatitur parashtresa përkatëse, të cilët do të gjobiten në shumë prej 400 euro në kundërvlerë të denarëve”, njoftojnë nga MPB.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey