Kodra e Diellit e bllokuar nga mospastrimi i borës

Banorë e turistë në Kodrën e Diellit janë bllokuar për shkak të reshjeve të borës dhe mospastrimit të saj në rrugën e vilave.

Sipas informacioneve deri më tani nuk është pastruar aspak kjo pjesë që është në kompetencë të Komunës së Tetovës, dhe ka shumë familje të bllokuara.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey