Kompania “Kipper” vlerësohet me çmim ndërkombëtarë

Suksesi i Kipper si kompani u vërtetua dhe nga ICERTIAS (Asociacioni Ndërkombëtar për Certifikim) me çmimin “Mik i Konsumatorëve”.

Ky çmim ndahet pas analizave të shumta në treg dhe mbikqyrjet nga auditor profesionist te ICERTIAS, i cili çmim u ndahet kompanive që mbajnë marrëdhënie shembullore me klientët e tyre.

Qëllimi i certifikimit të kompanive me këtë çmim të ICERTIAS është të identifikohen prodhuesit e produkteve dhe ofruesit e shërbimeve, që u ofrojnë klientëve të tyre një nivel të lartë mbështetjeje dhe shërbimi derisa zhvillojnë marrëdhënie cilësore dhe miqësore me ta.

Konkretisht, Kipper u vlerësua dhe shpërblye me këtë çmim për:

• Reputacionin për marrëdhënie të shkëlqyera me klientët
• Komunikimin me klientët
• Përvojen e blerjeve që ofron
• Besimin e krijuar nga marrëdhëniet me klientët

Ky çmim i rëndësishëm dëshmon se Kipper, pergjatë viteve të ekzistimit të saj, ka krijuar marrëdhenie cilësore dhe miqësore me konsumatorët dhe është dedikuar që këtë ta bëjë në mënyrë të vazhdueshme.

The post Kompania “Kipper” vlerësohet me çmim ndërkombëtarë appeared first on ShqipMedia.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey