Komuna e Prishtinës revokon pëlqimin që në Gëtmi të mbahet Sunny Hill

Komuna revokon pëlqimin që Sunny Hill të mbahet në Gërmi.

“Qytetarët aktivë” kanë njoftuar se Drejtoria për Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim sot ka anuluar pëlqimin për mbajtjen e festivalit Sunny Hill në Gërmi. Nga Komuna kanë sqaruar se nuk është anuluar festivali, por vetëm pëlqimi, raporton Express.

Anulimi i pëlqimit vjen pas ankesës së këtij grupi.

“Drejtoria për Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim sot me datën 28.07 ka anuluar pëlqimin për mbajtjen e festivalit Sunnyhill në Peizazhin e Gërmisë.

Qytetarët Aktivë kanë adresuar ankesën tek Drejtoria e Inspektimit në KK Prishtina dhe Departamenti për Inspektim për Mjedis në MMPHI për veprim urgjent të ndalohen të gjitha veprimet nga ky festival i cili nuk ka as pëlqim nga Drejtoria e Parqeve dhe as leje adekuate dhe të respektohet ligji për mbrojtjen e Natyrës dhe Mjedisit”, thuhet në njoftim.

Nga Komuna e Prishtinës kanë thënë se Festivalit “Sunny Hill” i është anuluar vetëm pëlqimi, por jo edhe aktiviteti.

Njoftimi i plotë:

Drejtoria për Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim sot me datën 28.07 ka anuluar pëlqimin për mbajtjen e festivalit Sunnyhill në Peizazhin e Gërmisë.

Qytetarët Aktivë kanë adresuar ankesën tek Drejtoria e Inspektimit në KK Prishtina dhe Departamenti për Inspektim për Mjedis në MMPHI për veprim urgjent të ndalohen të gjitha veprimet nga ky festival i cili nuk ka as pëlqim nga Drejtoria e Parqeve dhe as leje adekuate dhe të respektohet ligji për mbrojtjen e Natyrës dhe Mjedisit.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey