Konflikti me Iranin, por marinsat amerikanë stërviten në dëborën e Norvegjisë (FOTO)

Marinsa amerikane së bashku me trupat “Force-Europe”, batalionet e stacionuar në Europë dhe në Afrikë, zhvilluan një stërvitje të përbashkët në dëborën në Setermoen, Norvegji.

Edhe pse duket se konflikti më i fundit është ai në Iran, trupat amerikane nuk lënë anagazhimet e përbashkëta me forcat europiane.

Stërvitja në Norvegji është në kuadër të një plani të miratuar kohë më parë mes shumë vendeve. Nga fotot duken qartë sakrificat e marinsave amerikanë, që veprojnë edhe pse stërvitje në temperatura të ulëta.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey