Koronavirusi nuk mund të jetojë në sipërfaqe

Është absurde thënia se koronavirusi mund të jetojë mbi sipërfaqe. Ai është një organizëm i gjallë i cili nuk mund të ekzistojë jashtë qelizës. Këtë e tha para Radios Kombëtare Bullgare profesor doktor Krasimir Metodiev – imunulog, specialist i bioterorizmit dhe president i Asamblesë Mjekësore Internacionale – Bullgaria. Thënie të tilla bëhen shkak për psikozë dhe ngjallin frikë te njerëzit të prekin sipërfaqe të ndryshme. Profesor Metodiev komentoi, se tani shihet ndryshueshmëria e koronavirusit, i cili adaptohet te kushtet e ndryshme të zonave të ndryshme gjeografike dhe klimatike. Prandaj duhet të respektohen masat kundërepidemike, tha shkencëtari.

The post Koronavirusi nuk mund të jetojë në sipërfaqe appeared first on ShqipMedia.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey