Kosiste barin pranë koshereve, amerikani sul mohet nga 60 mijë bletë

Gruaja e burrit që humbi jetën kur u sul mua nga bletët në Teksas, e ka përshkruar se si “tufa vr asëse” ia mbuluan kokën dhe shpinën partnerit të saj.

Thomas Hicks, 70-vjeç, ndërroi jetë pasi qindra bletë e sul muan derisa po kosiste barin. Si pasojë e pickimeve të shumta, Hicks ka pësuar su lm në zemër – e bletët besohet se i kishte shqetësuar shumë zhurma e kositëses së barit.

Gruaja e tij pretendon se ai i kishte premtuar se nuk do t’i afrohet pjesës së pasme të oborrit, pasi atje kishte pasur shumë bletë.

Megjithatë kur ajo u kthye në shtëpi e gjeti burrin e mbuluar nga bletët. “Mendoj që as shpina nuk i shihej, e tërë kokën e kishte të mbuluar me bletë”, ka shtuar ajo.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey