Krijohet çifti i ri i ‘Përputhen’

Puntatën e djeshme në “Për’Puthen” është transmetuar takimi i Mevlanit dhe Ledjanës.

Mevlani ka deklaruar se është në program vetëm për Ledjanën dhe ajo tha të njëjtën gjë në studio.

Kështu në “Përputhen” është krijuar çifti më i ri.

Mevlani: Aty brenda jam vetëm për ty, nuk shoh njeri tjetër.

Mevlani: Po ti?

Ledjana: Do ta jap përgjigjen në studio.

Ledjana në studio: Edhe unë jam vetëm për të dhe për asnjë djalë tjetër.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey