Kritikat nuk arrijnë tek autoritetet – paralajmërimet nga Gir sipas Kovaçevskit nuk ekzistojnë

Kryeministri dëgjon vetëm atë që dëshiron të dëgjojë. Ai nuk e dëgjoi atë që dëgjuan të gjithë, dhe drejtpërdrejt kolegët e tij nga qeveria Spasovski, Trençevska dhe Lloga. I pyetur The post Kritikat nuk arrijnë tek autoritetet – paralajmërimet nga Gir sipas Kovaçevskit nuk ekzistojnë appeared first on FLAKA.

shtator 25, 2023 - 22:30
 0  10
Kritikat nuk arrijnë tek autoritetet – paralajmërimet nga Gir sipas Kovaçevskit nuk ekzistojnë

Kryeministri dëgjon vetëm atë që dëshiron të dëgjojë. Ai nuk e dëgjoi atë që dëgjuan të gjithë, dhe drejtpërdrejt kolegët e tij nga qeveria Spasovski, Trençevska dhe Lloga. I pyetur

The post Kritikat nuk arrijnë tek autoritetet – paralajmërimet nga Gir sipas Kovaçevskit nuk ekzistojnë appeared first on FLAKA.