Kryhet një operacion i rrallë në Spitalin e Mitrovicës

Në Spitalin e Mitrovicës kryhet një operacion i rrallë.

Spitali i Përgjithshëm i Mitrovicës ka njoftuar se është kryer me sukses një operacion i rrallë, në repartin e saj të Urologjisë.

Në njoftimin e këtij spitali thuhet se ky operacion është kryer për herë të parë në repartin e Urologjisë nga ekipi operatore e urologëve dhe anesteziologëve.

“Në repartin e Urologjisë̈, në Spitalin e Përgjithshëm të Mitrovicës, realizohen intervenime urologjike nga më të ndryshmet dhe më të komplikuarat. Një operacion i rrallë për herë të parë është realizuar në repartin e Urologjisë nga ekipi operatore e urologëve dhe anesteziologëve”, njofton Spitali i Përgjithshëm i Mitrovicës.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey