Kujdes me shishet e ujit, ja sa herë duhen larë që mos të rrezikoheni nga sëmundjet

Ndoshta disa njerëz janë ndërgjegjësuar rreth mos përdorimit të shisheve plastike dhe kanë vendosur që për të mirën e planetit tonë mos ti përdorin më. Në vendin e tyre kanë marrë shishe në formën e termoseve që mbajnë dhe ujin të freskët për shumë kohë por gjithashtu mund të rimbushen...

shkurt 20, 2024 - 14:00
 0  4
Kujdes me shishet e ujit, ja sa herë duhen larë që mos të rrezikoheni nga sëmundjet
Ndoshta disa njerëz janë ndërgjegjësuar rreth mos përdorimit të shisheve plastike dhe kanë vendosur që për të mirën e planetit tonë mos ti përdorin më. Në vendin e tyre kanë marrë shishe në formën e termoseve që mbajnë dhe ujin të freskët për shumë kohë por gjithashtu mund të rimbushen...