Kujdes te parkingjet në Shkup, nga sot pagesa bëhet deri në ora 23:00

Në Shkup do të zgjatet orari me pagesë i parkingjeve. Nga sot fillon llogaritja verore e orarit të punës të hapësirave publike të cilat shërbejnë si pakingje, me të cilat administron ndërmarrja publike “Parkingu i Qytetit-Shkup”, përcjell Zhurnal.

Orari i punës në zonat A,B,C dhe D bën të ditur ndërmarrja, do të jetë në intervalin kohor 07-23 nga e hëna deri të shtunën. Të dielën parkingu është falas.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey