Kujt dhe pse i pengon ikona politike dhe ushtarake e Kumanovës dhe Likovës-Sadulla Duraku-Gaga…?!!!

Shkruan: Bujar Selmani

Njerzte e medhenje, patriot, te drejte, te moralshem,modest dhe te sinqerte…!, ndoshta nuk jane orator te mire…!, sepse ata kane turp…!, nuk dijne te genjejne, te aktrojne e te manipulojne me masen e gjere…!, sic dijne te bejne hijenat politike, udbashte, hajnat,, dyftyrshat, manipulatoret…!!! Juve qe per arsye te caktuara juv dhemb realiteti…!, juve qe ne gjakun e Likoves dhe Kumanoves-ne sakrificen e kesaj Komune keni perfituar dhe perfitoni me se shumti…!, ju dhemb realiteti qe e dijne edhe zogjte e malit…!, e dijne te gjithe: Sadulla Duraku eshte ai i cili e ka matur vehten ne kandar, ateher kur atedheu dhe Kombi i vendoi Burrat ne kandare-ne Luften e Vitit 2001 , athere ku ky Burre ishte njeri prej organizatoreve dhe udheheqesve-figurave kyce te vete berthames-Shtabit te Pergjithshem te UCK se..! Oh te mjere mos harroni qe Sadulla Duraku perderisa digjej toka ne tere Komunen e Likoves…!, nuk ka shit leblebia edhe heklera ne Tetove e ne Gostivar…!, Sadulla Duraku nuk i ka dhene peshqesh Refet Elmazit edhe Lube Boshkivskit per Luften e sukseseshme kunder Kombit Shqiptar ne Maqedoni…!

Sadulla Duraku ne ate kohe 2001 , nuk e ka pa Luften e Vitit 2001 ne Tv…!, duke u rrezitur ne plazhet e Struges…!, a besa edhe te Shqiperise e Turqise…!, nuk ka be sehire , nuk ka shit demagogji, perralla e kopalla, tu pi caj rusi ne Cajtoret e Bit Pazarit…! Edhe dicka : Sadulla Duraku nuk ka marre Diplome Fakulteti as dje as sot…!, ne keto Universitet Private te RMV se, as ne Shtip e as ne …, sic i keni marre-blere shumica prej Juve …!, por ka marre Diplome te Falultetit ne kohen e ish Jugosllavise…!, ne kohen kur shumice e Shqiptareve ne kete vend, nuk kishin as Diploma te Shkolles se Mesme…! Edhe pse per arsye te njohura, po juv dhemb shume realiteti…!, mos harroni se Sadulla Duraku nuk ban uje me shoshe…!,

Ai eshte i vetmi Burre i kesaj ane, qe u kon ne Krye-te Kroni…!, aty ku ndahet Uji-Vada…! Sadulla Duraku eshte i vetmi Burre i kesaj ane, qe ka pasur, edhe ka edhe sot force dhe guxim, ti bjere grusht tavolines…!, si Kryesi te Partise , njejte edhe ne Qeveri te Republikes Maqedonise se Veriut…!, per ti cu perpara punet ne Kumanove e Likove…! Per 20 vjet politikberje ne kete vend-Sadulla Duraku eshte ai Burre, qe i vetem ka bere me shume pune dhe vepra te mira ne Kumanove e Likove…!, ka punesuar me shume te ri e te reja te Kumanoves e Likoves ,se sa kane bere edhe kane punesuar te gjithe politikanet e te gjitha partive shqiptare bashke…!

Bash per kete fakt, edhe Juve qe lehni ne rrjete sociale e ne tv, juve qe tinez-pas shpine punoni dhe veproni kunder tij, njejte si edhe pales Maqedone…!, ju ka penguar gjithmone, edhe ju pengon edhe sot, Alfa dhe Omega-Ikona e Likoves dhe Kumanoves…! Mos e harroni nje fakt…!, populli thote: Punet qe duken kallahuz nuk dojne…! Ne fund e citoj nje thenie te tij: “Ne nuk flasim…!, por veprojme”…!!! Komandant Sadulla Duraku-GAGA🦅🇦🇱

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey