Kumanovë, garë e ngushtë mes Dimitrievskit dhe Ilievskit

Komuna e Kumanovës nuk ka fitues në rreth të parë, por shkon edhe në rreth të dytë. Nga gjithsej 5 kandidat për kryetar komune, dy ish-partiakët Oliver Ilievskin dhe Maksim Dimitrievkin i ndajnë vetëm disa vota. Dimitrievski si kandidat i pavarur, shkon me 22 vota para Ilievski, si kandidat i LSDM-së.

KOMISIONI SHTETËROR I ZGJEDHJEVE

Teodora Dimitrovska, DOM- 1.028 vota

Bekim Saliu, Ash-AAA- 4.257 vota

Toni Mihajllovski, VMRO-DPMNE- 8.582 vota

Oliver Ilievski, LSDM- 15.142 vota

Maksim Dimitrievski, 15.164

Në Komunën e Kumanvoës në zgjedhje kanë marrë pjesë 49, 21 % në numra gjithsej kanë votuar 46.249 qytetarë, ndërsa numri i përgjithshëm i fletëvotimeve të pavlefshme janë 2.076.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey