Kupa e Botës vijon sot me tri ndeshje

Sot zhvillohen tri takime në kuadër të Kampionatit Botëror.

Ndeshja e parë e ditës së sotme zhvillohet nga ora 14:00, në mes Anglisë dhe Iranit.‘Tre Luanët’ do kërkojnë fitoren e parë në kompeticionin më prestigjioz në nivel të kombëtareve.

Përballë kanë Iranin, një kundërshtar jo aq i vështirë, së paku në letër. Ky takim zhvillohet në kuadër të grupit B.

Holanda luan ndaj Senegalit, me fillim nga ora 17:00.

Në këtë ndeshje skuadra favorite është ajo holandeze dhe i takon grupit A.

Kurse takimi tjetër fillon nga ora 20:00, në mes të Amerikës dhe Uellsit.

Kjo përballje luhet në kuadër të grupit B.

Sot zhvillohen tri takime në kuadër të Kampionatit Botëror.

Ndeshja e parë e ditës së sotme zhvillohet nga ora 14:00, në mes Anglisë dhe Iranit.‘Tre Luanët’ do kërkojnë fitoren e parë në kompeticionin më prestigjioz në nivel të kombëtareve.

Përballë kanë Iranin, një kundërshtar jo aq i vështirë, së paku në letër. Ky takim zhvillohet në kuadër të grupit B.

Holanda luan ndaj Senegalit, me fillim nga ora 17:00.

Në këtë ndeshje skuadra favorite është ajo holandeze dhe i takon grupit A.

Kurse takimi tjetër fillon nga ora 20:00, në mes të Amerikës dhe Uellsit.

Kjo përballje luhet në kuadër të grupit B.

Loading...