Kur folte Vehbiu mbrëme , mua menjëherë mendja me iku tek ty Komandant

Xhem Llamallari Baruti

Kur folte Vehbiu mbrëme , mua menjëherë mendja me iku tek ty Komandant , dhe menjëherë e zgjodha enigmen!

Komandant , ty ke qenë shefi i yni në luftën e lavdishme të 2001 , dhe gjithçka çfar flitet apo dezinformohet për ju , ne e dimi realitetin.

Andaj , hiq mos e vraj mendjen , jemi krenar me ty nga toka deri ne qiell.
Dhasht Zoti një minut e më heret del nga aty , shef !

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey