“Kur ndërroi jetë Tito, shqiptari tha:Një evlad e kisha dhonë për Titon dhe nuk më ishte dhimt hiç!” VIDEO

Opinioni i parë:

Besa, po kemi shumë dhimbje të teprume, sa që spo di qysh me thonë; tash isha kon për atë nëse mund t’nrohet diqysh, një evlad e kisha dhonë për Titon dhe nuk më ishte dhimt hiç!

Opinioni në minutën e 26-të

Opinioni i dytë:

Lajmi për shokun Tito më ka pikëlluar shumë;

humbum njerin më të mirë, burrështetin tonë të Jugosllavisë..

Dokumentar filmik për Josip Broz Titon e Jugosllavisë!

I plotë videomateriali:

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey