Kur Zaevi, Pendarovski dhe Mickovski ta urojnë Ditën e Alfabetit dhe asnjë urim nga burrështetasit e Tiranës dhe Prishtinës!

Naser Pajaziti

Kur Zaevi, Pendarovski dhe Mickovski ta urojnë Ditën e Alfabetit, ndërsa nuk ka asnjë urim nga burrështetasit e Tiranës dhe Prishtinës zyrtare.
“22 Nëntori” po ashtu është festë shtetërore për shqiptarët në RMV.
Si duket Manastiri është i largët për ta dhe kjo festë na ka ra hise vetëm neve!
Urime 113 vjet alfabet!

*postim në facebook

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey