Kush janë favoritët për të fituar botërorin “Qatar 2022” sipas CBS

Kombëtaret e Brazilit dhe Argjentinës kryesojnë listën e favoritëve për Botërorin 2022 sipas CBS Sports.

Top dhjetëshi duket kështu:

1. Brazili

2. Argjentinë

3. Spanja

4. Franca

5. Holanda

6. Anglia

7. Uruguai

8. Danimarka

9. Gjermania

10. Portugalia

Kupa e Botës në Katar fillon më 20 nëntor dhe përfundon më 18 dhjetor.

Kombëtaret e Brazilit dhe Argjentinës kryesojnë listën e favoritëve për Botërorin 2022 sipas CBS Sports.

Top dhjetëshi duket kështu:

1. Brazili

2. Argjentinë

3. Spanja

4. Franca

5. Holanda

6. Anglia

7. Uruguai

8. Danimarka

9. Gjermania

10. Portugalia

Kupa e Botës në Katar fillon më 20 nëntor dhe përfundon më 18 dhjetor.

Loading...