Kush u fejua brenda shtëpisë së “It’s my home”? Atmosferë e paparë

Fejesë brenda shtëpisë së “It’s my home”.

Programi, reality show, It’s my home, tashmë është i njohur për mbarë publikun.

Së fundmi në videot e postuara nga faqja e emisionit moren vemendjen.

Ne kete video qe është publikuar shihet se dy banorët, Arditi dhe Shkurta fejohen.

Dyshja shihen duke vallëzuar së bashku.

Madje edhe banorët e tjerë duke festuar.

Mirëpo nuk dihet a është një improvizim i një fejese, apo dyshja vërtetë e kanë vendosur që janë për një tjetrin.

Kjo pasi ne kete emision edhe lojerat jane te shumta.

Qe kur filloi, It’s my home mori kritika te shumta megjithese vazhdon te percjellet.

Fejesë brenda shtëpisë së “It’s my home”.

Programi, reality show, It’s my home, tashmë është i njohur për mbarë publikun.

Së fundmi në videot e postuara nga faqja e emisionit moren vemendjen.

Ne kete video qe është publikuar shihet se dy banorët, Arditi dhe Shkurta fejohen.

Dyshja shihen duke vallëzuar së bashku.

Madje edhe banorët e tjerë duke festuar.

Mirëpo nuk dihet a është një improvizim i një fejese, apo dyshja vërtetë e kanë vendosur që janë për një tjetrin.

Kjo pasi ne kete emision edhe lojerat jane te shumta.

Qe kur filloi, It’s my home mori kritika te shumta megjithese vazhdon te percjellet.

Loading...