Kuvendi do të debatoj për rezolutën e VMRO-DPMNE-së

Rezoluta e VMRO-DPMNE-së për rrugën euroatlantike të vendit dhe linjat e kuqe kombëtare do të jenë në rend dite të seancës së 47 të Kuvendit, e cila duhet të mbahet sot. Në rend dite të seancës së sotme janë edhe më shumë propozim/ligje, si dhe kërkesa për shqyrtim autentik të neneve të më shumë ligjeve.

Lideri opozitar, Hristijan Mickoski dje kërkoi që rezoluta të pranohet nga të gjitha partitë politike, pa kushtëzime.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey