Kuvendi i miratoi ligjet për tatimin e solidaritetit, të vlerës së shtuar dhe të tatimit të fitimit

Shkup, 19 shtator – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme i miratoi ligjet për tatimin e solidaritetit, plotësimet për ligjet e vlerës së shtuar dhe të tatimit të fitimit. Debati i përgjithshëm për këto zgjidhje ligjore kishte përfunduar në vazhdimet e mëparshme të mbledhjes së 120-të.... The post Kuvendi i miratoi ligjet për tatimin e solidaritetit, të vlerës së shtuar dhe të tatimit të fitimit appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 16:40
 0  5
Kuvendi i miratoi ligjet për tatimin e solidaritetit, të vlerës së shtuar dhe të tatimit të fitimit

Shkup, 19 shtator – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme i miratoi ligjet për tatimin e solidaritetit, plotësimet për ligjet e vlerës së shtuar dhe të tatimit të fitimit. Debati i përgjithshëm për këto zgjidhje ligjore kishte përfunduar në vazhdimet e mëparshme të mbledhjes së 120-të....

The post Kuvendi i miratoi ligjet për tatimin e solidaritetit, të vlerës së shtuar dhe të tatimit të fitimit appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..