Kuvendi miraton me 97 vota pro ligjin për nënshtetësinë

Pasditen e sotme, Kuvendi ka miratuar me 97 vota pro ligjin për nënshtetësinë. Po kështu është miratuar me 78 vota pro, 3 kundër dhe 3 abstenim projektligji për fondet e pensionit privat në Kuvend. Me 77 vota pro u zgjat mandati i komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore.

shtator 21, 2023 - 20:50
 0  13
Kuvendi miraton me 97 vota pro ligjin për nënshtetësinë

Pasditen e sotme, Kuvendi ka miratuar me 97 vota pro ligjin për nënshtetësinë.

Po kështu është miratuar me 78 vota pro, 3 kundër dhe 3 abstenim projektligji për fondet e pensionit privat në Kuvend.

Me 77 vota pro u zgjat mandati i komisionit të posaçëm për reformën zgjedhore.