Ky është kuptimi i emrit që Arbana zgjodhi për të bijën

Zbulohet kuptimi i emrit që Arbana zgjodhi për të bijën.

Më 1 shtator, moderatorja shumë e dashur nga publiku, Arbana Osmani u bë nënë për herë të tretë.

Ajo solli në jetë një vajzë dhe lajmin e ndau përmes një foto nga spitali, ku shfaqej me të voglën në krahë.

Sakaq, Arbana zbuloi edhe emrin që kishte zgjedhur për ta quajtur vogëlushen, Zoi.

Ky emër është tepër i veçantë pasi ka origjinë greke dhe do të thotë ‘Jetë’. Sipas shkrimeve të shenjta, emri Zoi lidhej me Evën, sepse Eva ishte burimi i jetës.

Kujtojmë që dy djemtë e moderatores, quhen Jon dhe Diell. Ata ishin dy vizitorët e parë të së motrës, të cilët shkuan ta takojnë menjëherë.

Zbulohet kuptimi i emrit që Arbana zgjodhi për të bijën.

Më 1 shtator, moderatorja shumë e dashur nga publiku, Arbana Osmani u bë nënë për herë të tretë.

Ajo solli në jetë një vajzë dhe lajmin e ndau përmes një foto nga spitali, ku shfaqej me të voglën në krahë.

Sakaq, Arbana zbuloi edhe emrin që kishte zgjedhur për ta quajtur vogëlushen, Zoi.

Ky emër është tepër i veçantë pasi ka origjinë greke dhe do të thotë ‘Jetë’. Sipas shkrimeve të shenjta, emri Zoi lidhej me Evën, sepse Eva ishte burimi i jetës.

Kujtojmë që dy djemtë e moderatores, quhen Jon dhe Diell. Ata ishin dy vizitorët e parë të së motrës, të cilët shkuan ta takojnë menjëherë.

Loading...