Ky ëshyë raporti i vërtetë që kanë në jetën e përditshme “Rabija” dhe “Pajtesa”

Çfarë raporti kanë në jetën e përditshme “Rabija” dhe “Pajtesa”?

Dy aktoret kosovare, Gresa Pallaska dhe Fiona Gllavica, prej vitesh janë të angazhuara në serialin “Çka ka shpija”.

Ato luajnë rolet tashmë shumë të njohura e të pëlqyera nga publiku, atë të “Rabijes” dhe “Pajtesës”.

Dy aktoret, në serial janë re e vjehërr dhe raporti i tyre është i komplikuar, me disbalancë dhe mjaftë keqkuptime e probleme, shkruan Kosovarja.

Në jetën e përditshme, ato kanë relata shumë të mira dhe ruajnë respekt për njëra tjetrën, e këtë e dëshmojnë edhe komentet e emojit me zemra poshtë fotove që postojnë në rrjete sociale.

Gjithsesi, ato i përkasin dy gjeneratave të ndryshme në fushën e aktrimit.

Çfarë raporti kanë në jetën e përditshme “Rabija” dhe “Pajtesa”?

Dy aktoret kosovare, Gresa Pallaska dhe Fiona Gllavica, prej vitesh janë të angazhuara në serialin “Çka ka shpija”.

Ato luajnë rolet tashmë shumë të njohura e të pëlqyera nga publiku, atë të “Rabijes” dhe “Pajtesës”.

Dy aktoret, në serial janë re e vjehërr dhe raporti i tyre është i komplikuar, me disbalancë dhe mjaftë keqkuptime e probleme, shkruan Kosovarja.

Në jetën e përditshme, ato kanë relata shumë të mira dhe ruajnë respekt për njëra tjetrën, e këtë e dëshmojnë edhe komentet e emojit me zemra poshtë fotove që postojnë në rrjete sociale.

Gjithsesi, ato i përkasin dy gjeneratave të ndryshme në fushën e aktrimit.

Loading...