Ky ishte burri i Edona James

Ky ka qenë dikur burri i Edona James. Edona James e cila është pjesë e Big Brother Vip Kosova dikur kishte një martesë. Ajo martesë nuk ka vazhduar gjatë, dhe pas ndarjes ish i dashuri i sajë ka ndërruar jetë, shkruan lajmi. Në rrjete sociale qarkullojnë disa video ku shihet qifti i dikurshëm.

tetor 24, 2023 - 00:40
 0  186
Ky ishte burri i Edona James

Ky ka qenë dikur burri i Edona James.

Edona James e cila është pjesë e Big Brother Vip Kosova dikur kishte një martesë.

Ajo martesë nuk ka vazhduar gjatë, dhe pas ndarjes ish i dashuri i sajë ka ndërruar jetë, shkruan lajmi.

Në rrjete sociale qarkullojnë disa video ku shihet qifti i dikurshëm.