Lajm i mirë për shqiptarët e bllokuar në Britani për shkak të koronavirusit

Rritet bilanci/ Nënë e bijë me koronavirus në Pukë, ja si u infektuan

Rritet bilanci/ Nënë e bijë me koronavirus në Pukë, ja si u infektuan

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka informuar qytetarët shqiptarë që ndodhen në Mbretërinë e Bashkuar, të cilët nuk mund të kthehen në vendet e tyre për shkak të pandemisë COVID-19 se do t’ju zgjatet viza.

“Zgjatja e vizës do të zbatohet për secilin qytetar që viza i skadon pas 24 janarit dhe që Rritet bilanci/ Nënë e bijë me koronavirus në Pukë, ja si u infektuannuk mund të largohet nga Mbretëria e Bashkuar për shkak të kufizimeve të udhëtimit ose të vetë-izolimit të tij.

Kjo situatë do të zgjasë deri më 31 maj, por do të mbahet nën rishikim në rast se do të nevojitet zgjatje e mëtejshme.

Secili qytetar që ndodhet në këtë situatë Rritet bilanci/ Nënë e bijë me koronavirus në Pukë, ja si u infektuan duhet të kontaktojë ekipin e vënë në dispozicion dedikuar COVID-19Rritet bilanci/ Nënë e bijë me koronavirus në Pukë, ja si u infektuan, përmes adresës Rritet bilanci/ Nënë e bijë me koronavirus në Pukë, ja si u infektuan [email protected], për të njoftuar që vizat e tyre kanë skaduar.:, thuhet në njoftimin e ministrisë së Jashtme

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey