Lajm i mirë, “Wizzair” me fluturime për vende të reja

Sharing is caring!

Kompania e fluturimeve “Wizzair” që disponon me tregun e madh të fluturimeve nga Maqedonia e Veriut ka nisur me fluturime të reja.

Sipas njoftimit të kompanisë, prej sot fluturime të reja do të ketë nga Shkupi për në Torku të Finlandës dhe për në Larnaka të Qipros

Shkup – Torku (Filnand)

Shkup – Larnaka (Qipro)

Ohër – Memingen (Gjermani)

Ohër – Dortmund (Gjermani)

Ndërsa nga Ohri do të ketë fluturime për në Memingen dhe Dortmund të Gjermanisë. “Wizzair” nga aeroportet e vendit shërben rreth 40 destinacione.(INA)

Lajm i mirë, “Wizzair” me fluturime për vende të reja
Lajm i mirë, “Wizzair” me fluturime për vende të reja
Lajm i mirë, “Wizzair” me fluturime për vende të reja[/caption] Lajm i mirë, “Wizzair” me fluturime për vende të reja[/caption] Lajm i mirë, “Wizzair” me fluturime për vende të reja[/caption]

Sharing is caring!

Loading...
shares