Lajm i shumëpritur për Universitetin ‘’Nënë Tereza’’

Ministria e transportit dhe lidhjeve pas aprovimit të pëlqimit për Planin detal urbanistic për ndërtimin e kampusit të UNT-së, sot jo më large se tetë muaj Ministria e transportit dhe lidhjeve miraton Vendimin për rekonstruimin dhe shndërrimin e objektit ekzistues, me çka happen rrugë për realizimin konkret të kampusit universitar.

Lajmin e bëri të ditur zv/ministri i transportit dhe lidhjeve, Bekim Rexhepi. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey