LAJMI I FUNDIT: Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës

Këto janë pikat e rendit të dites.

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mblidhet ditën e marte në ora 09:00.

Në mbledhjen e datës 30 mars do të diskutohet rreth procesit të formimit të komisioneve parlamentare dhe procesverbalit nga mbledhja e kalua.

Njoftimi i plotë nga Kuvendi:

Rendi i ditës

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,

2. Propozimi për formimin e komisioneve parlamentare.

3. Të ndryshme.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey