LAJMI I FUNDIT: Zija Jonuzi nga Ladorishti emërohet drejtor i Postës së Ohrit

Nga sot Postën e Ohrit do ta udhëheq PDSH-ja, si pjesë e koalicionit qeveritar kurse drejtor i postes se Ohrit eshte emëruar Zija Jonuzi nga Ladoroshti i Strugës.

Perndryshe Zija Jonuzi eshte mbështetës i hershëm i politikave të PDSH-së dhe llogaritet si njeri besnik i Menduh Thaqit.
(Struga Ekspres)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey