Lavdërojeni sërish sarkazmën e Ramës, o budallenjë!

Shkruan Branko Gerovski

“Nëse asgjë nuk ndodh në qershor, ne do të duam të ndahemi nga ky çift i humbur në përkthim”, tha Edi Rama për Maqedoninë dhe Bullgarinë. Le të dëgjojmë tani o “ramofilë” lëvdata të reja për “gjeniun” e Tiranës.

E lavdërova sarkazmën “gjeniale” dhe “ zgjuarsinë” e kryeministrit shqiptar Edi Rama. Dhe mbeta vetëm me përshtypjen se kjo ishte thjesht marrëzi e një politikani arrogant dhe agresiv ballkanik.

Zot, Zot, Zot… Sa i zgjuar ishte Rama, sa e donte Maqedoninë dhe sa kritikonte në parim Bullgarinë! Madje edhe kur përskaj bregut të lumit Vardar para kamerave kishte tallur Zoran Zaevin dhe Petre Shilegovin.

Edhe kur në paraqitjen e parë të kandidatit për kryeministër Dimitar Kovaçevski ai drejtoi gishtin nga ai dhe tha “ky nga Montenegro”. Për më tepër lexojeni kolumnën e plotë të Branko Gerovskit. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey