Learta rrëfehet për herë të parë, tregon se a e ka pasur të lehtë shtatëzanin

A e ka pasur të lehtë Learta shtatëzanin e parë.

Learta së fundmi ka komunikuar me ndjekësit e saj në Instastory, edhe si duket interesimi më i madh ka qënë për mënyrën se si kujdeset për fëmijet e saj, shkuan Kosovarja.

Njëra nga ndjekset e saj e ka pyetur nese ka e ka pasur të lehtë shtatëzanin e parë dhe ajo është përgjigjur me shumë korrektësi, duke i treguar se si ka shkuar shtatzania e parë.

Edhe ndjekësve të saj, ajo u ka rënë në sy për përkushtimin e madh që ka ndaj familjes, edhe nëpër intervista ka treguar se shumicen e kohës e kalon duke u kujdesur për ta.

Së fundmi, ajo po qëndron mjaftë aktive në rrjetet socilale duke na sjellë pamje nga përditshmëria e saj.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey