Leonora assesi të pajtohet me plakjen, për çdo ditë e bënë këtë veprim për t’u dukur me e re!

Këngëtarja e njohur kosovare, Leonora Jakupi është shumë e dashur për audiencën.

Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, shkruan ORAinfo.

Ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Leonora kohën e fundit është shumë aktive në rrjetin social, duke zbuluar pak nga jeta e saj private.

Edhe pse vitet po kalojnë, Leonora veç po shkon duke u rinuar.

E këtë padyshim po e arrin ‘fal’ tretmanëve që i bën fytyrës dhe trupit në ordinanca të ndryshme estetike.

Leonora nuk po mund të pajtohet se po shkon drejt plakjes, dhe pothujese çdo ditë publikon video duke e trajtuar fytyrën dhe trupin nëpër qendra të ndryshme estetike.

Me poshtë i gjeni disa video ku Leonora shfaqet duke e trajtuar turpin e saj në këto qendra estetike. /ORAinfo/

Këngëtarja e njohur kosovare, Leonora Jakupi është shumë e dashur për audiencën.

Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut, shkruan ORAinfo.

Ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Leonora kohën e fundit është shumë aktive në rrjetin social, duke zbuluar pak nga jeta e saj private.

Edhe pse vitet po kalojnë, Leonora veç po shkon duke u rinuar.

E këtë padyshim po e arrin ‘fal’ tretmanëve që i bën fytyrës dhe trupit në ordinanca të ndryshme estetike.

Leonora nuk po mund të pajtohet se po shkon drejt plakjes, dhe pothujese çdo ditë publikon video duke e trajtuar fytyrën dhe trupin nëpër qendra të ndryshme estetike.

Me poshtë i gjeni disa video ku Leonora shfaqet duke e trajtuar turpin e saj në këto qendra estetike. /ORAinfo/

Loading...