Lëvizja BESA vazhdoi me themelimin e nëndegëve

Lëvizja BESA vazhdoi me themelimin e nëndegëve, ku sonte u themelua nëndega e Lagjes së Sahatit dhe Zonës 7.
Kryetar i ri i nëndegës u zgjodh Okan Dehari.
Okani i cili është i lëvizshëm.Okani i cili ofron frymë pozitive Lëvizjes.
I pranishëm në këtë kuvend themelues ishte edhe kryetari i Lëvizjes BESA, z.Bilall Kasami.
Kryetari i Lëvizjes Besa u zotua me zemër dhe u betua me Besë se lëvizja po sjell ndryshim.Lëvizja po ofron zhvillim.
Shumë qytetarë të Gostivarit dhe më gjërë,tani më kanë filluar të rreshtohen në radhët e BESËS, gjithmonë kjo po është shtytje dhe bindje se idejat dhe politikat tona progresive çdo ditë e më tepër po depërtojnë në zemrat e shqiptarëve.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey