Lëvizja BESA vazhdon riorganizimin, ja cilët nëndegë i themeluan sonte (FOTO)

Levizja BESA ka vazhduar me takimet me qytetarë duke themeluar dhe zgjedhur edhe kryetarë të nëndegave.

Kësaj radhe në Komunën e Zhelinës, u themelua nëndega e Uzurmishtit me kryetar të ri.

“Sonte, në Uzurmisht u themelua Nëndega e Lëvizjes Besa, me në krye kryetarin e Nëndegës Kujtim Zilbeari. Kryetarit dhe ekipës së tij të sapozgjedhur ju dëshirojmë shumë suksese në vazhdim”, shkruajnë nga Lëvizja Besa.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey